Øv….

Øv øv øv…. Jeg nåede kun at løbe en gang i denne uge….. Må være lidt bedre i næste uge.

Til gengæld var jeg (vi – både mand og børn) på skovtur med min mødregruppe. Det var hyggeligt. Og selvom det tordnede lidt, holdt det tørvejr 🙂

Jeg har hørt meget om mødregrupper. Både godt og skidt. Men andre skal kun høre godt om mødregrupper fra mig. Jeg synes, at vi har det kanon. Vi er 6 mødre og 8 børn (Lidt hurtig hovedregning kan afsløre, at vi er to, der har tvillinger:) Vi har mødtes en gang om ugen siden december og vi har det godt sammen, selvom vi er meget forskellige. Jeg håber, at det vil lykkedes os at holde kontakten ved lige, selvom vi alle snart er på arbejde igen…

2 Comments

 1. Esther said,

  juni 26, 2005 at 22:35

  Well – det er da mere end mig 😀 Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har løbet; jeg HADER det :mrgreen:

  Hvad angår mødregrupper kan jeg ikke udtale mig om den slags, men det lyder da godt at du trives i din 😎

 2. Majer said,

  juni 27, 2005 at 9:03

  Hvis du havde været spærret ind hele dagen med to små unger, ville du også elske at løbe en tur om aftenen 😆

  Mødregrupper er en okey opfindelse. Så får man ligesom afløb for al sin baby-snak til nogle, som også kun oplever babyer i deres hverdag for øjeblikket. Smart 🙂