BS

Jeg er lige ved at læse BS Christiansen “Et liv på kanten”
Den kan klart anbefales. Der er mange kloge ord i den 🙂

Jeg har fået den af min mand. Og ja – jeg ønskede mig den selv 🙂 Han har ikke kun givet mig den, fordi han gerne selv ville læse den. (Selvom jeg er rimlig sikker på at han også snart tygger sig igennem den 🙂

4 Comments

 1. Uffe said,

  februar 25, 2005 at 13:43

  Måske jeg venter til Katja K. udgiver “Et liv på sengekanten” :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 2. Majer said,

  februar 25, 2005 at 16:38

  Så ved jeg, hvad du skal ha´ i fødselsdagsgave 🙂

 3. Anita said,

  februar 26, 2005 at 7:57

  “Et liv på kanten” er en virkelig god bog. Jeg fik den, tyggede mig igennem dem, så var det kærestens tur til at tygge sig igennem den og nu er det en af mine bedste venner der tygger på den. Gad vide, om jeg har en hel bog når den vender ‘hjem’ igen 🙄
  God er den ihvertfald. Han er sgu en klog mand…

  God weekend til Jer

 4. Majer said,

  februar 28, 2005 at 15:22

  Det kan da godt være, at den mangler et par hjørner 🙂