Skær Jeres træer op ;-)

Endelig lykkedes det.
Jeg kan ikke endnu kalde det en god vane, rymte eller noget som helst andet. Men i sidste uge nåede jeg at løbe to gange om aftenen. Og i går var jeg ude og løbe igen. Hvis jeg er rigtig god, kan jeg nå at løbe en gang til, inden ugen er forbi. Det er bare så fedt 🙂
Men……………….. Hvorfor kan folk ikke skære de nederste af grenene af Deres træer. Sådan at vi, der kommer løbende forbi, ikke får en gren i håret og hænger der, som en lille nissepige på træet juleaften……. Og hækken. Det ville også være rart, hvis den var klippet ind, sådan at man ikke skal løbe ude på vejen.
Bare lige lidt brok fra mig til jer 😉

2 Comments

 1. Uffe said,

  juni 24, 2005 at 11:02

  Men……………….. Hvorfor kan folk ikke skære de nederste af grenene af Deres træer. Sådan at vi, der kommer løbende forbi, ikke får en gren i håret og hænger der, som en lille nissepige på træet juleaften…….

  😀 – jeg kan sgu’ lige se det for mig – 😀

 2. Majer said,

  juni 24, 2005 at 18:59

  Ja – det ville også have været et kønt syn 😆