Tivoli

Ta´ den. I dag skal jeg i Tivoli med ungerne, en af mine veninder og hendes to børn. Hold da op…. Gang i den. Jeg er spændt på, om de kan hitte ud af at sidde så længe i barnevognene – uden at pille for meget i hinandens ører og stikke grabberne ind i søsters mund og blive bidt i – uden at gå helt amok…… Det vil kun tiden vise. Vejret kan vi i hvert fald ikke klage over. Og lykkedes det mig at få en is – ja så skal dagen nok blive god 🙂
Kunne godt have tænkt mig, at farmand også skulle med. Men han må komme med en anden gang. Denne gang er der dømt pigetur 🙂

3 Comments

 1. Lone (mys) said,

  juni 24, 2005 at 9:56

  Hej tøser

  Rigtig god tur til jer- helt misundelig. Og is, det skal du da have…

 2. Uffe said,

  juni 24, 2005 at 11:04

  Farmand ville også gerne med, men han skal tjene penge hjem til husstanden, så mindst én af os har råd til at tage i Tivoli…. 😉

 3. Majer said,

  juni 24, 2005 at 19:02

  MYS: Du må da med en dag. Jeg fik også en is – men tror ungerne sugede alt næring ud af den 😆

  Uffe: Og vi siger mange tak 🙂